СКАСУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ: СПОСІБ ЕФЕКТИВНОЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЧИ ДЕСТАБІЛІЗУЮЧИЙ ФАКТОР ДЛЯ СФЕРИ ГОСПОДАРЮВАННЯ?

Автор(и)

  • В. В. РЄЗНІКОВА

Анотація

Найперше, для нормального функціонування і розвитку електронної комерції необхідним є визначення не інакше як на рівні ГК (чинного кодифікованого акта господарського законодавства) механізму укладення та виконання господарських угод з використанням Інтернету, а також легалізації застосовуваних при цьому способів взаєморозрахунків. Очевидно, що і Закон України «Про електронну комерцію» повинен бути доповнений положеннями, що урегулюють питання виконання електронного договору, причому як в разі, коли таким виконанням є отримання певної інформації в електронній формі, так і в разі необхідності застосування доставки товарів у матеріальній формі.

##submission.downloads##

Опубліковано

2019-09-09

Як цитувати

РЄЗНІКОВА, В. В. (2019). СКАСУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ: СПОСІБ ЕФЕКТИВНОЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЧИ ДЕСТАБІЛІЗУЮЧИЙ ФАКТОР ДЛЯ СФЕРИ ГОСПОДАРЮВАННЯ?. Право та інновації, (2 (14), 110–112. вилучено із https://pti.org.ua/index.php/ndipzir/article/view/146

Номер

Розділ

Статті