ПРОБЛЕМИ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Автор(и)

  • Р. П. Бойчук

Анотація

Досліджено проблеми методологічного забезпечення та формування  інструментів державного регулювання господарської діяльності в Україні, їх нормативно-правове забезпечення.

Взаємодія держави і господарюючих суб'єктів в галузі господарської діяльності полягає в комплексному застосуванні правових, адміністративних, економічних та пропагандистських методів для створення умов ефективної діяльності останніх і досягнення оптимального рівня економічного і соціального розвитку суспільства.  Комплекс вказаних  методів, повинен розглядатися в якості єдиного економіко-правового механізму державного регулювання інвестиційної діяльності. У даний час відсутні як чітко сформульована методологічна основа систематизації засобів, які притаманні відповідним методам управлінського впливу на інвестиційну діяльність, так і методика їх застосування з прогнозованістю ефективності в цілях розвитку соціально-економічної системи країни.

##submission.downloads##

Опубліковано

2019-09-18

Як цитувати

Бойчук, Р. П. (2019). ПРОБЛЕМИ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Право та інновації, (3 (23), 56–63. вилучено із https://pti.org.ua/index.php/ndipzir/article/view/405

Номер

Розділ

Статті